
>
Ромат, Е. В.Затраты времени потребителей в заводских столовых [Текст] / Е. В. Ромат, А. М. Волосов //
Ромат, Е. В.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюзн. науч. конф., Декабрь 1990 г. - Харьков : ХИОП, 1990. - С. 530-532.
Додаткові точки доступу:
Волосов, Анатолий Михайлович
Додаткові точки доступу:
Волосов, Анатолий Михайлович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|