
>
Споживчі властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича, В. І. Михайлик, Є. Б. Соколова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Вип. 2 (20). - С. 230-238.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Михайлик, Володимир Іванович
Соколова, Євгенія Борисівна
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Андрій Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Михайлик, Володимир Іванович
Соколова, Євгенія Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|