
>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Технологія здобного печива з використанням рідких олій та горіхових шротів [Електронний ресурс] : монографія / О. Г. Шидакова-Каменюка, Г. В. Новік, О. І. Болховітіна ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2023. - 193 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24180 (Репозитарій)
Ключові слова: нутрієнтний склад -- нутриентный состав -- жирова сировина -- жировое сырье -- рідкі олії -- жидкие масла -- борошно пшеничне -- мука пшеничная --
Додаткові точки доступу:
Новік, Ганна Вікторівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Держ. біотехнол. ун-т
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Ключові слова: нутрієнтний склад -- нутриентный состав -- жирова сировина -- жировое сырье -- рідкі олії -- жидкие масла -- борошно пшеничне -- мука пшеничная --
Додаткові точки доступу:
Новік, Ганна Вікторівна
Болховітіна, Олена Іванівна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 412 |