>
Моделювання комбінованого процесу смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву [Текст] / В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, А. О. Шевченко, К. Л. Давиденко //
Наукові праці Луган. нац. ун-ту. Серія: Техн. науки. - Луганськ, 2008. - № 24. - С. 325-329.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Давиденко, К. Л.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Шевченко, Андрій Олександрович
Давиденко, К. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|