
>
Рогова, А. Л.Дослідження впливу порошку топінамбура на показники якості кексів [Текст] / А. Л. Рогова, І. В. Чоні, О. Г. Шидакова-Каменюка //
Рогова, А. Л.
Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., ДонНУЕТ ім. Михайла Туган-Барановського, 24 квіт. 2020 р. - Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. - С. 54-55.
Додаткові точки доступу:
Чоні, І. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Додаткові точки доступу:
Чоні, І. В.
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|