
>
Математичне моделювання раціонів харчування, що містять збалансований кальцій [Текст] / В. М. Михайлов, Ж. А. Крутовий, Г. В. Запаренко, Н. В. Манжос, Л. О. Касілова //
Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наук. пр. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2011. - Вип. 27. - С. 105-110.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Манжос, Н. В.
Касілова, Л. О.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Манжос, Н. В.
Касілова, Л. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|