>
Головко, Микола Павлович.Технологія кулінарних мясних виробів з використанням мінерально-жирової композиції [Текст] / М. П. Головко, М. Л. Серік //
Головко, Микола Павлович.
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : збірник тез. І міжгалуз. Міжнар. наук.-практ. конф., Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2005. - С. 162-163.
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Додаткові точки доступу:
Серік, Максим Леонідович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|