
>
Плотнікова, Р. В.Підвищення термостабільності молока шляхом регулювання його сольового складу [Текст] / Р. В. Плотнікова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров //
Плотнікова, Р. В.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 94-99.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|