
>
Функціональні і бактерицидні властивості гірчиці у технологіях конкурентоспроможних продуктів [Текст] / В. О. Акмен, С. В. Сорокіна, Т. М. Летута, О. С. Більчук //
Збірник наук. пр. Таврійськ. держ. агротехнол. ун-ту ім. Д. Моторного. Серія: Екон. науки. - Запоріжжя : Видавн. дім «Гельветика», 2024. - № 3 (52). - С. 46-56. - DOI https://doi.org/10.32782/2519-884X-2024-52-14.
Додаткові точки доступу:
Акмен, Вікторія Олександрівна
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Летута, Тетяна Миколаївна
Більчук, О. С.
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Акмен, Вікторія Олександрівна
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Летута, Тетяна Миколаївна
Більчук, О. С.
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|