
>
Quality formation of flour, meat, fermented milk products for hotels and diet restaurans [Text] : monograph / Y. Biletska, T. Ryzkova, I. Hnoievyi, T. Danilova, L. Karpenko, А. Krivtsova. - Kharkiv : V. N. Karazin Kharkiv National University, 2022. - 155 p. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Ryzhkova, Taisia
Hnoievyi, Ihor
Danilova, Tetiana Mikolaivna
Karpenko, L.
Krivtsova, А.
Додаткові точки доступу:
Biletska, Y.
Ryzhkova, Taisia
Hnoievyi, Ihor
Danilova, Tetiana Mikolaivna
Karpenko, L.
Krivtsova, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |