
>
Романова, І. С.Структурно-механічні властивості м'ясних фаршів із емульгаторами ацилгліцеринової природи [Текст] / І. С. Романова, О. О. Гринченко, Н. В. Мурликіна //
Романова, І. С.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 23 берез. 2011 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 44.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|