
>
Попова, Тетяна Миколаївна.Шляхи підвищення харчової та біологічної цінності виробів кондитерських пастильних [Текст] / Т. М. Попова, О. В. Богомолов, О. Д. Марченко //
Попова, Тетяна Миколаївна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 14 трав. 2015 р. : у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2015. - Ч. 1. - С. 203-204.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Марченко, О. Д.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Марченко, О. Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|