
>
Перспективи використання альгінату натрію в технологіях напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів [Текст] / П. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Є. О. Коротаєва, В. С. Вовк //
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 18 трав. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 33-34.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Неклеса, О. П.
Коротаєва, Є. О.
Вовк, В. С.
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Неклеса, О. П.
Коротаєва, Є. О.
Вовк, В. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|