
>
Дюкарева, Г. І.Вплив напівфабрикату кісткового харчового та еламіну на в’язкісні характеристики паштетів [Текст] / Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко //
Дюкарева, Г. І.
Актуальні проблеми харчування: технологія та обладнання, організація і економіка : тези доп. Міжнар наук.-техн. конф., 9-11 верес. 2009 р. - Донецьк, 2009. - Ст. 172-174.
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Головко, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|