>
Технологічні основи виробництва напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням композицій кріостабілізуючої дії [Текст] : монографія / О. О. Гринченко, М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Т. С. Желєва, М. І. Погожих. - Харків : ХДУХТ, 2018. - 99 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Погожих, Микола Іванович
Додаткові точки доступу:
Гринченко, Ольга Олексіївна
Янчева, Марина Олександрівна
Дроменко, Олена Борисівна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Погожих, Микола Іванович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|