>
Стороженко, Ігор Петрович.Терагерцова спектроскопія харчових продуктів [Текст] / І. П. Стороженко, П. О. Сіренко //
Стороженко, Ігор Петрович.
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф., Держ. біотехнол. ун-т, 8 черв. 2023 р. - Харків : ДБТУ, 2023. - С. 57-58.
Додаткові точки доступу:
Сіренко, П. О.
Додаткові точки доступу:
Сіренко, П. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|