>
Абрашитова, А. О.Оптимізація якості харчових продуктів із використанням симплексного методу [Текст] / А. О. Абрашитова ; керівник роботи: Ю. К. Кір’яков, В. М. Онищенко //
Абрашитова, А. О.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 361.
Додаткові точки доступу:
Кір’яков, Ю. К.\керівник роботи\
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Кір’яков, Ю. К.\керівник роботи\
Онищенко, В'ячеслав Миколайович\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|