
>
Використання методу апріорного ранжування чинників під час створення рецептур алкогольних напоїв [Текст] / М. П. Головко, Н. М. Пенкіна, В. В. Колесник, В. В. Полупан //
Соціально-економічні проблеми і держава: Наукові праці НУХТ. - 2017. - Т. 23, № 2. - С. 200-207.
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Колесник, Вікторія Валентинівна
Полупан, Валентин Вадимович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|