
>
Харчові технології [Електронний ресурс] : опор. конспект лекцій для студентів ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (освіт-проф. програма Технології харчових продуктів тваринного походження) ступеня вищ. освіти бакалавр / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Камсуліна, Т. С. Желєва. - Харків : [б. в.], 2020. - 121 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5014 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 116-121. - Б. ц.
Зміст: >
Загальна характеристика харчової промисловості
Системний аналіз у харчових виробництвах
Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Технологія птахівництва та переробка кролів
Технологія риби і рибних продуктів
Технологія молока і молочних продуктів
Технологія рослинних жирів (олії) та жирів тваринного походження
Технологія переробки овочів, плодів і ягід
Технологія на основі переробки зернових культур
Технологія цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія безалкогольних виробів
Технологія кондитерських виробів
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Загальна характеристика харчової промисловості
Системний аналіз у харчових виробництвах
Технологія м’яса і м’ясних продуктів
Технологія птахівництва та переробка кролів
Технологія риби і рибних продуктів
Технологія молока і молочних продуктів
Технологія рослинних жирів (олії) та жирів тваринного походження
Технологія переробки овочів, плодів і ягід
Технологія на основі переробки зернових культур
Технологія цукристих продуктів
Технологія бродильних виробництв
Технологія безалкогольних виробів
Технологія кондитерських виробів
Додаткові точки доступу:
Камсуліна, Наталія Валеріївна\уклад.\
Желєва, Тетяна Сергіївна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 104 |
2 | Репозітарій |