
>
Костенко, В. О.Якість напівфабрикатів посічених м’ясних за використання рослинної сировини [Текст] / В. О. Костенко, наук. керівник А. Л. Леппа //
Костенко, В. О.
Сучасні аспекти та перспективні напрямки розвитку науки : матеріали III Міжнар. студент. наук. конф., м. Дніпро, 6 трав., 2022 р. - Вінниця : ГО «Європ. наук. платформа», 2022. - С. 135-137.
Додаткові точки доступу:
Леппа, Анастасія Львівна
Додаткові точки доступу:
Леппа, Анастасія Львівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|