
>
Дослідження реологічних властивостей тіста для печива з додаванням виноградних порошків [Текст] / наук. керівник : О. В. Самохвалова, Н. В. Гревцева //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 60.
Додаткові точки доступу:
Брикова, Т. М.
Гречаник, Н. С.
Верешко, А. А.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Н. В.
Додаткові точки доступу:
Брикова, Т. М.
Гречаник, Н. С.
Верешко, А. А.
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Н. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|