
>
Одарченко, Дмитро Миколайович.Використання електрофізичних властивостей рідких фаз із м'яса курей як критеріїв ідентифікації [Текст] / Д. М. Одарченко, Є. Л. Гасай //
Одарченко, Дмитро Миколайович.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 13-14 трав. 2013 р. - Харків : ХДУХТ, 2013. - С. 115-116.
Додаткові точки доступу:
Гасай, Є. Л.
Додаткові точки доступу:
Гасай, Є. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|