>
Заяц, К. М.Визначення нітритів у м'ясних виробах [Текст] / К. М. Заяц, Т. О. Яковлева ; наук. керівник: О. І. Упатова, І. М. Гурікова //
Заяц, К. М.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 1. - С. 318.
Додаткові точки доступу:
Яковлева, Т. О.
Упатова, Олена Іванівна\наук. керівник\
Гурікова, І. М.\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Яковлева, Т. О.
Упатова, Олена Іванівна\наук. керівник\
Гурікова, І. М.\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|