
>
Influence of emulsion systems of cryoprotective action on thermophysical properties of meat systems [Electronic resource] / M. Yancheva, O. Dromenko, V. A. Potapov, O. Grinchenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2014. - Vol. 3, Issue 10. - С. 34-39. - DOI 10.15587/1729-4061.2014.24867.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Yancheva, Marina
Dromenko, Olena
Potapov, Volodymyr
Grinchenko, Olga
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |