>
Крівіч, В. С.Оптимізація технології одержання масляної фази з використанням емульгаторів другого роду [Текст] / В. С. Крівіч, Н. В. Мурликіна //
Крівіч, В. С.
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. Харків. держ. ун-ту харчування та торгівлі. - Харків, 2005. - Вип. 2. - С. 309-313.
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Додаткові точки доступу:
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|