
>
Наукове обґрунтування технології отримання йодобілкового напівфабрикату [Текст] / М. П. Бакіров ; наук. керівник: М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко //
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квіт. 2012 р. - Харків : ХДУХТ, 2012. - Ч. 1. - С. 77.
Додаткові точки доступу:
Бакіров, М. П.
Головко, Микола Павлович\наук. керівник\
Серік, Максим Леонідович\наук. керівник\
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Бакіров, М. П.
Головко, Микола Павлович\наук. керівник\
Серік, Максим Леонідович\наук. керівник\
Головко, Тетяна Миколаївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |