
>
Харчові технології [Текст] : метод. вказівки для самост. роботи студентам ден. та заоч. форми навчання напрямку підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія, проф. спрямування 7.051711 Технологія харчування / уклад.: Ф. В. Перцевой [та ін.]. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 53 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович\уклад.\
Ботштейн, Б. Б.\уклад.\
Трощій, Т. В.\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович\уклад.\
Ботштейн, Б. Б.\уклад.\
Трощій, Т. В.\уклад.\
Федак, Наталя Василівна\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|