>
Буток, О. С.Удосконалення управління охороною праці – один із основних напрямів сучасності [Текст] : текст / О. С. Буток ; керівник роботи: М. С. Одарченко, А. М. Сесь //
Буток, О. С.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 2. - С. 339.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Микола Семенович\керівник роботи\
Сесь, А. М.\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Микола Семенович\керівник роботи\
Сесь, А. М.\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|