
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Показники якості соусів з перцю солодкого [Текст] / А. А. Дубініна, А. А. Кузяхметова, Т. М. Летута //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 20-21.
Додаткові точки доступу:
Кузяхметова, А. А.
Летута, Тетяна Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Кузяхметова, А. А.
Летута, Тетяна Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|