
>
Перспективы создания мясных продуктов питания повышенной биологической ценности [Текст] / Н. П. Головко, Г. И. Дюкарева, М. Л. Серик, Т. Н. Головко //
Совершенствование технологий и оборудования пищевых производств : сборник докл. Междунар. науч.-практ. конф. - Минск : Науч.-практ. Центр НАН Беларуси, 2007. - Ч. 1. - С. 64-68.
Додаткові точки доступу:
Головко, Николай Павлович
Дюкарева, Г. И.
Серик, Максим Леонидович
Головко, Татьяна Николаевна
Додаткові точки доступу:
Головко, Николай Павлович
Дюкарева, Г. И.
Серик, Максим Леонидович
Головко, Татьяна Николаевна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|