
>
Про можливості практичного використання закономірностей молекулярної спектроскопії у теплових процесах харчових виробництв [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, І. В. Лебединець //
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв : збірник наук. пр. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - Ч. 2. - С. 169-174.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Лебединець, І. В.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, І. В.
Лебединець, І. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|