
>
Фощан, Андрій Леонтійович.Використання альгінату натрію для удосконалення технології кулінарної продукції [Текст] / А. Л. Фощан, Л. Г. Овсяннікова, Ф. В. Перцевой //
Фощан, Андрій Леонтійович.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обґрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 456-463.
Додаткові точки доступу:
Овсяннікова, Л. Г.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Овсяннікова, Л. Г.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|