
>
Use of walnut meal for quality stabilization of biscuits made with liquid oil [Electronic resource] / O. Shydakova-Kameniuka, A. Novik, A. Rohova, O. Bolkhovitina, A. Zaparenko, V. Prymenko //
Journal of Food Science and Technology-Ukraine. - 2025. - Vol. 19, Issue 1. - P. 16-25. - DOI 10.15673/fst.v19i1.3118.
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Novik, A.
Rohova, A.
Bolkhovitina, Olena
Zaparenko, A.
Prymenko, V.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Web of Science
Додаткові точки доступу:
Shydakova-Kameniuka, Olena
Novik, A.
Rohova, A.
Bolkhovitina, Olena
Zaparenko, A.
Prymenko, V.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |