
>
Використання рослинних кріас-барвників у технології цукрових напівфабрикатів [Текст] / Г. М. Лисюк, М. В. Артамонова, Н. Ф. Туз, А. С. Кобець //
Стратегічні напрямки розвитку підприємств харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 70-річчю з дня народж. д-ра техн. наук, проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Бєляєва М. І.,19 листоп. 2008 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2008. - С. 109-110.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г.М.
Артамонова, Майя Володимирівна
Туз, Н. Ф.
Кобець, А. С.
Додаткові точки доступу:
Лисюк, Г.М.
Артамонова, Майя Володимирівна
Туз, Н. Ф.
Кобець, А. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|