
>
Лисюк, Г. М.Використання високоамілопектинового крохмалю з нового гібріду кукурудзи у виробництві дієтичного безбілкового хліба [Текст] / Г. М. Лисюк, З. І. Кучерук //
Лисюк, Г. М.
Наука і соціальні проблеми суспільства: харчування, екологія, демографія : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 23-24 трав. 2006 р. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 255-257.
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Додаткові точки доступу:
Кучерук, Зіновія Іванівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|