>
Загорулько, Андрій Миколайович.використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів [Текст] / А. М. Загорулько, К. Р. Касабова, О. Є. Загорулько //
Загорулько, Андрій Миколайович.
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 24-25 листоп. 2022 р. - Харків : ДБТУ, 2022. - С. 137-139.
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|