
>
Розробка напрямів вирішення проблеми енерго- та ресурсозбереження під час жарення кулінарних виробів [Текст] / В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Михайлова, С. І. Ялинич, О. М. Малько, О. С. Вірко //
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, м. Харків. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 1. - С. 293.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Ялинич, С. І.
Малько, О. М.
Вірко, О. С.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, С. В.
Ялинич, С. І.
Малько, О. М.
Вірко, О. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|