
>
Тарасенко, В. Г.Основи методології дослідження процесу отримання дефростованої плодоовочевої продукції [Текст] / В. Г. Тарасенко, В. М. Червоний //
Тарасенко, В. Г.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., тези у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 237-238.
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Додаткові точки доступу:
Червоний, Віталій Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|