
>
Productivity and Quality of Broiler Chicken Meat Using New Triazolin Compounds [Electronic resource] / R. Dubin, Anatoliy Paliy, А. Paliy, V. Kushnir, V. Najda //
Scientific Horizons. - 2022. - Vol. 25, Issue 5. - С. 9-21. - DOI 10.48077/SCIHOR.25(5).2022.9-21.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dubin, R.
Paliy, Anatoliy
Paliy, Andrey
Kushnir, V.
Najda, V.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Dubin, R.
Paliy, Anatoliy
Paliy, Andrey
Kushnir, V.
Najda, V.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |