
>
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.Дослідження впливу насіння чіа на якість кремово-збивних цукеркових мас [Текст] / О. Г. Шидакова-Каменюка, О. М. Шкляєв, А. Л. Рогова //
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 1. - С. 136-138.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Додаткові точки доступу:
Шкляєв, О. М.
Рогова, А. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|