>
Одарченко, Андрій Миколайович.Порівняльна оцінка якості напівфабрикатів борщової заправки [Текст] / А. М. Одарченко, Т. В. Карбівнича //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць, в 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1 (17), Ч. 2. - С. 99-105.
Додаткові точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна
Додаткові точки доступу:
Карбівнича, Тетяна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|