
>
The development of cryogenic method of deep treatment of inulin-containing vegetables (topinambour) and obtaining of prebiotics in the nanopowders form [Text] / R. Pavlyuk, V. Pogarska, V. Pavlyuk, K. Balabai, S. Loseva //
Eureka: Life Sciences. - 2016. - № 3. - С. 36-43. - DOI 10.21303/2504-5695.2016.00145.
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Pavlyuk, V.
Balabai, K.
Loseva, Svitlana
,
Переход по DOI
Додаткові точки доступу:
Pavlyuk, R.
Pogarska, Viktoriya
Pavlyuk, V.
Balabai, K.
Loseva, Svitlana
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |