>
Borysova, A.New methods of food products processing by infrared radiation [Text] / A. Borysova, D. Dmytrevskyi, M. Moutazakki //
Borysova, A.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 28-29.
Додаткові точки доступу:
Dmytrevskyi, Dmytro
Moutazakki, M.
Додаткові точки доступу:
Dmytrevskyi, Dmytro
Moutazakki, M.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій |