
>
Реологічні і теплофізичні властивості концентрованого продукту на основі грибів [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Ю. І. Єфремов, В. М. Запара //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - Вип. 2 (4). - С. 171-178.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Запара, В. М.
Додаткові точки доступу:
Черевко, О. І.
Михайлов, Валерій Михайлович
Єфремов, Ю. І.
Запара, В. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|