
>
Федак, Наталя Василівна.Оптимізація рецептурного складу кулінарної продукції з використанням математичних методів та комп’ютерних технологій [Текст] / Н. В. Федак, Н. В. Чорна //
Федак, Наталя Василівна.
Current issues of science, prospects and challenges : collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference, June 10, 2022. - Sydney : European Scientific Platform, 2022. - Vol. 2. - С. 24-28.
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Додаткові точки доступу:
Чорна, Ніна Вікторівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|