>
Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методів [Текст] / А. А. Дубініна, Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, Ю. М. Хацкевич, О. В. Виродова //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1 (25). - С. 346-356.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Хацкевич, Ю. М.
Виродова, О. В.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Галина Анатоліївна
Хацкевич, Ю. М.
Виродова, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозіторій |