>
Development of biotechnologically modified fat compositions enriched with omega-3 fatty acids using a two-stage transesterification method [Electronic resource] / S. Stankevych, V. Kalyna, I. Mezentseva, O. Kolontaievskyi, M. Ponomarova, A. Belinska, Y. Svishchova, V. Novikova, Ye. Barkar, Ya. Honcharenko //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2025. - Vol. 4-6, Issue 136. - P. 6-13. - DOI 10.15587/1729-4061.2025.337272.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Stankevych, Serhii
Kalyna, V.
Mezentseva, I.
Kolontaievskyi, O.
Ponomarova, Maryna
Belinska, A.
Svishchova, Yana
Novikova, Viktoriia
Barkar, Ye.
Honcharenko, Ya.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Stankevych, Serhii
Kalyna, V.
Mezentseva, I.
Kolontaievskyi, O.
Ponomarova, Maryna
Belinska, A.
Svishchova, Yana
Novikova, Viktoriia
Barkar, Ye.
Honcharenko, Ya.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс |