
>
Черевко, О. І.Вплив способу смаження на структурно-механічні властивості виробів із котлетного фаршу [Текст] / О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Б. В. Ляшенко //
Черевко, О. І.
Вісник Донец. держ. ун-ту економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2001. - № 1 (9). - С. 61-66.
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Додаткові точки доступу:
Михайлов, Валерій Михайлович
Ляшенко, Богдан Віталійович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|