
>
Гринченко, Наталя Геннадіївна.Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного [Текст] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова //
Гринченко, Наталя Геннадіївна.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2018. - Вип. 1 (27). - С. 31-43.
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Тютюкова, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |