
>
Романюк, Л. Я.Сервісна діяльність як науково-практична дисципліна [Текст] / Л. Я. Романюк, наук. керівник Л. М. Варипаєва //
Романюк, Л. Я.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Харків, 8 квіт. 2020 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2020. - Ч. 2. - С. 199.
Додаткові точки доступу:
Варипаєва, Людмила Миронівна
Додаткові точки доступу:
Варипаєва, Людмила Миронівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|